Lejeboliger Valby - viser nu ledige lejligheder nær Valby

Valby er, som en af Københavns bydele, et meget praktisk sted at bosætte sig. Med placering vest for Hovedstadens centrum vil du med en bolig i Valby komme til at bo i et smørhul af muligheder. Her er du tæt på alt, hvad du har behov for, lige fra shoppingcentre som Spinderiet til det store Valby Idrætsanlæg, og naturligvis har du aldrig langt til nærmeste bus- eller togstation.

Men at Valby har lejeboliger med fortrinlig placering behøver ikke betyde at priserne skal være uoverskuelige. Med muligheder indenfor alt fra studieboliger til ældreboliger, rækkehuse, ejerlejligheder, villalejligheder og sågar landejendomme, er der nok at komme efter i Valby.

Her kan du finde alt, hvad dit hjerte begærer. Også til en fair pris.

Lejemål fundet: 80

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Valby?

Lige nu har vi 80 ledige lejeboliger i Valby på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Valby?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Valby har husleje fra 0 til 38000.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Valby?

I Valby har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Valby? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Valby, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Valby er en Københavnsk bydel, som ligger få kilometer vest for Københavns centrum. Bydelen har knapt 50.000 indbyggere og er kendt for en række af markante steder, som har en stor betydning for den københavnske kultur.

Smukke attraktioner og dansk kulturhistorie
I Valby finder man nogle af de største pionerer inden for dansk kulturarv. Nordisk Film har størstedelen af deres studier liggende i Valby, hvor mange af de største danske film i dag bliver produceret. Valby er byen, som har affødt sig flere legender. Her er der tale om den klassiske tv-serie Matador, og kultfilmene med Olsen Banden samt filmen Midt om natten. Valby er samtidig hjemstavn for de gamle Carlsberg bryggerier, som er med til at give bydelen en helt speciel charme.

Tæt på centrum
Når man vælger at bosætte sig i Valby, så er man tæt på storbyens puls uden at bo lige i midten af denne. I Valby har man stadigvæk muligheden for at bo i et lækkert hus eller en flot ejerlejlighed uden at skulle bekymre dig om nattens spektakel, som ofte er at finde inde midt i København. Med sine mange parker og skønne arealer skaber Valby rammen om hyggelige gåture med en kop kaffe to-go fra en af de mange skønne caféer, som er at finde i området. En rask gåtur og du kan bevæge dig fra til centrum af København på ingen tid.

Lækker mad
Selvom man ikke længere er helt inde i centrum af København, så huserer der stadigvæk et væld af lækre caféer og restauranter, hvor man kan få stillet den lille sult. Den storslåede sushikæde Sticks ’n’ Sushi er at finde i Valby, hvis trangen til det japanske køkken melder sig. Er man derimod mere til en god burger, så findes burgerkæden Halifax også i Valby. Udover sushi og burger er der selvfølgelig også mange andre gode bud på lækre spisesteder i Valby og omegn, som alle er værd at besøge.

Bo i Valby
Hvis du kunne tænke dig at studere i København, så er Valby det oplagte sted at flytte hen. I Valby finder du lækre ungdomsboliger og lejeboliger, sådan at du kan få følelsen af at bo i København, uden nødvendigvis at bo helt inde i centrum. Leder du efter en bolig til din familie, så er der i Valby også mange gode muligheder. I Valby findes der både små og store lejeboliger, rækkehuse til leje og sågar huse med tilhørende have, hvor ungerne rigtig kan slå sig løs uden at skulle ud og lege på stenbroen.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin