Lejeboliger Taastrup - viser nu ledige lejligheder nær Taastrup

Lejemål fundet: 97

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Taastrup?

Lige nu har vi 97 ledige lejeboliger i Taastrup på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Taastrup?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Taastrup har husleje fra 0 til 18000.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Taastrup?

I Taastrup har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Taastrup? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Taastrup, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Byen Taastrup, er en mindre forstad til Danmarks hovedstad København. Byen har lige omtrent 33.500 indbyggere, og byen hører til region Hovedstaden. Taastrup ligger ikke mere end blot en halv times kørsel fra centrum af København eller lidt under 20 minutter med regionaltoget, hvorfor byen er et oplagt sted at bo også for studerende, som ikke ønsker at bo helt inde i centrum af København.

Kom let omkring
Hvis du vælger at bo i Taastrup, så er det let for dig at komme omkring, da byen fungerer som trafikalt knudepunkt. Fra Høje Taastrup station kører både tog til Hovedstadsområdet samt resten af Danmark, så du har nem mulighed til uddannelsesinstitutioner og forskellige seværdigheder i og omkring Taastrup og Københavnsområdet.

At bo i Taastrup giver dig perfekt mulighed for at kunne studere på flere af de større uddannelsesinstitutioner i København. Her er der både mulighed for studier på DTU, CBS, Københavns Universitet samt en afdeling af Aalborg Universitet, som ligger i København.

Med en togtur på lidt under 20 minutter er det nemt at komme ind til København, hvor et væld af forskellige seværdigheder byder sig. Det er her muligt at se alt fra den lille havfrue til den storslåede tivolipark. Er man til musikoplevelser, så findes der i København også store spillesteder som Parken, Vega, Tap1 og mange andre spillesteder i mindre størrelser. På disse spillesteder spiller mange store danske og internationale kunstnere , så her er der rig mulighed for at få nogle store oplevelser sammen med dem man holder af.

I Taastrup finder man også gode shopping muligheder, da byen har flere større citycentre, som alle indeholder et væld af butikker. Med alle de forskellige butikker er det ikke engang nødvendigt at tage ind til København for at klare indkøbene.

Bo i Taastrup
Der er et stort udvalg af forskellige boliger i Taastrup. Som studerende finder du et bredt udvalg af forskellige typer af studieboliger. Studieboliger til den enlige studerende og til det studerende par. Derudover findes der et hav af ungdomsboliger og lejeboliger, som alle er at få i forskellige størrelser, sådan at du kan finde netop den type af bolig, du søger. Har man brug for lidt ekstra plads, så findes der også rækkehus til leje og større huse og villaer.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin