Lejeboliger Svendborg - viser nu ledige lejligheder nær Svendborg

Kunne du tænke dig at flytte hele familien til det sydlige Fyn, i smukke og naturskønne omgivelser? Så kan Svendborg være en oplagt mulighed for dig.

Svendborg er kendt for sin hyggelige og autentiske bymidte, samt et lækkert havnemiljø, der både byder på gode restauranter og centralt placerede bådepladser.

Hvad end du ønsker et større hus med have og plads til hele familien, eller du blot søger en mindre lejlighed tæt ved centrum, så er der en bolig at finde til dig.

Svendborg byder både på hyggelige landsteder for dig der vil omgives af natur og marker, store villaer med havudsigt eller nyrenoverede og moderne lejligheder, hvis du ikke har behov for en kæmpe villa.

Lejemål fundet: 29

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Svendborg?

Lige nu har vi 29 ledige lejeboliger i Svendborg på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Svendborg?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Svendborg har husleje fra 0 til 22495.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Svendborg?

I Svendborg har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Svendborg? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Svendborg, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Nede på Sydfyn finder du den hyggelige havneby Svendborg. Svendborg ligger lige ned mod det fynske øhav og har et indbyggertal på lidt under 27.000. Byen er kendt for sin skønne placering ved vandet, og den er en af Fyns hyggeligste byer. Med sine smukke bindingsværkshuse har byen en charme, som er svær at finde i andre byer. Derudover ligger Svendborg blot 44 kilometer fra Odense, som er fyldt med gode handelsmuligheder

En havneby med rig kultur
Svendborg er rig på kulturelle oplevelser. Byen er kendt for sin flotte marina, hvor flere skibe ligger til i løbet af sommerhalvåret. Store gamle træskibe kan tage dig rundt i det fynske øhav, hvor flere af de små hyggelige øer, såsom Ærø og Tåsinge, er at finde.

Gå på opdagelse i Svendborgs historie på Anne Hvides Gård, der har ligget i Svendborg siden år 1560. I dag er denne bygning blevet lavet om til en del af Svendborg Museum, hvor du kan gå på opdagelse i Svendborgs spændende historie. Udover det klassiske museum findes der i Svendborg også et flot naturhistorisk museum ved navn Naturama. Det naturhistoriske museum har eksisteret siden 2005, og er oplagt at besøge, hvis man ønsker en anderledes museumsoplevelse. Museet er nemlig også spækket med både lyd og lyseffekter, som er med til at skabe en helt særlig oplevelse.

Trænger man til en god slentretur, så er det oplagt at gå en tur ned langs Svendborg marina, hvor man kan nyde en stor vaffelis, hvis vejret indbyder til det og beundre de store træskibe.

Shopping klares også nemt i Svendborg. Her finder du både mest gængse butikker, men også små lokale butikker, som har specialiseret sig inden for forskellige områder af detailhandlen.

Bo i Svendborg
Hvis du holder af frisk natur og det at være tæt på vandet, så er Svendborg den oplagte by at bo i. I Svendborg finder du alt fra store huse til leje og rækkehuse til ungdomsboliger. Byen har noget for enhver aldersgruppe, så du kan nemt finde en bolig, som passer til det behov, du måtte have i forhold til din nye bolig. Det er i Svendborg nemt at finde en leje lejlighed, men også de store huse, som ligger med udsigt udover det fynske øhav er særligt attraktive boliger i Svendborg, hvorfor prisen på disse også er noget højere, end hvis man vælger at leje et rækkehus i byen.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin