Lejeboliger Ry - viser nu ledige lejligheder nær Ry

Lejemål fundet: 63

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Ry?

Lige nu har vi 63 ledige lejeboliger i Ry på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Ry?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Ry har husleje fra 0 til 13250.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Ry?

I Ry har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Ry? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Ry, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Ry er en hyggelig stationsby, der beliggende i Skanderborg Kommune. Byen opstod på grund af jernbanen og består i dag af cirka 5.800 indbyggere. De smukke omgivelser er en af byens største forcer, mens byen i disse dage også gennemgår en ambitiøs udvidelse og udvikling.

En by i udvikling
I de senere år er der blevet arbejdet på at etablere en ny bydel til Ry. Kildebjerg er navnet, og bydelen består både af boliger og erhverv som eksempelvis det tværfaglige sundhedshus. Derudover er det helt specielle ved Kildebjerg, at der er en tilhørende golfbane, der blandt andet har huset en afdeling af The Long Driver European Tour, hvor flere store golfnavne gæstede banen.

Strand midt i landet
Selvom Ry ikke ligger ved kysten, bliver du ikke snydt for sommerhyggen og solbadningen ved stranden. Faktisk er der flere strande at vælge mellem, hvor de mest populære er Knudhule Strand og Sønder Ege Strand, der begge hører under Blå Flag-ordningen, hvilket blandt andet betyder, at de er velegnede til at bade. Begge strande er sandstrande og ganske børnevenlige, så der er alt mulig grund til at besøge dem, når du ønsker en hyggelig dag med familien og vennerne. Derudover er Ry også et oplagt sted for en lang række af andre friluftsaktiviteter. Det kuperede områder inviterer til cykling, uanset om du er mest er til at lufte racercyklen på landevejen eller mountainbiken i de smukke skove. Området er desuden hjemsted for det utroligt hårde, men sjove cykelløb kaldet 1.000 højdemeter, der tiltrækker ryttere fra hele landet. Kano og kajak er også to utroligt populære aktiviteter, som Ry har at byde på. En tur på en af de smukke søer kan både være lige præcis det frirum, som du har brug for efter en hård arbejdsdag eller en hyggelig aktivitet, som du kan dele med din familie og dine venner. Sagt med andre ord, Ry er et mekka for friluftsaktiviteter i skønne og smukke omgivelser.

Uddannelse for børn og unge
I Ry finder du også højskolen Ry Højskole, der udsprang af højskolebevægelsen. Her kan du tage en række at både kort- og længerevarende kurser, der giver mulighed for fordybelse og inspiration inden for blandt andet journalistik, kunst og musik. Du har også mulighed for at komme med på udviklende studieture til udlandet, og skolen har desuden et væld af events, som du kan deltage i. Derudover rummer byen fire folkeskoler, der står klar til at modtage børnene, når de er blevet for gamle til daginstitutionerne.

Find dit nye hjem i Ry hos os
Du kan finde en lejebolig i Ry på vores boligportal. Der kommer løbende flere ledige lejebolig til – både ledige lejligheder, huse og rækkehuse til leje i Ry.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin