Lejeboliger Holbæk - viser nu ledige lejligheder nær Holbæk

Vil du til en by med rigt byliv, praktisk beliggenhed og gode beskæftigelsesmuligheder både i og udenfor byen? Så er Holbæk måske den stad, du skal flytte efter. Holbæk er med sin centrale placering midt i Sjælland med udsyn over Isefjord både et smukt sted at bosætte sig, men det er også et smart sted at slå sig ned.

Holbæk har gode muligheder for personer som pendler. Faktisk nogle af landets bedste. Her er det billigt at pendle til studie- eller arbejdsplads på daglig basis. Dertil byder byen også på både lejeboliger, ældreboliger, familieboliger, værelser og huse efter mange forskellige kriterier.

Flytter du til Holbæk, vil du blive en del af en dejlig by i stor vækst.

Lejemål fundet: 5

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Holbæk?

Lige nu har vi 5 ledige lejeboliger i Holbæk på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Holbæk?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Holbæk har husleje fra 0 til 11300.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Holbæk?

I Holbæk har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Holbæk? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Holbæk, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Holbæk er Nordvestsjællands største by med sine små 30.000 indbyggere, og byen er en del af Holbæk Kommune og Region Sjælland.

Holbæk er en by, som er vokset op omkring Holbæk Slot, og byen ligger ca. 60 kilometer fra København. Det er nemt at komme til og fra Holbæk på Holbækmotorvejen.

Blandt seværdighederne i Holbæk kan nævnes Holbæk Museum og Skt. Nikolai Kirke. På det sportslige plan er byen mest kendt for den rigtig fine Holbæk Golfklub.

Der er gode uddannelsesmuligheder i Holbæk som huser bl.a. landets eneste Glarmesterskole og en lang række af mellemgående uddannelser som gymnasium, HF, handelsskole, teknisk skole, lærerseminarium etc.

Det er relativt nemt at finde en lejebolig i Holbæk, som har mange private og boligforeninger som udlejer lejeboliger i Holbæk. De fleste ledige lejligheder i byen ligger centralt, og huslejen for en 2 værelses lejlighed ligger typisk mellem 4.000 til 5.000 kr.

Det er også muligt at finde huse og rækkehuse til leje i Holbæk. Men her skal du være hurtig, da der er rift om de gode familiehuse til leje. Som i de fleste andre byer ligger hovedparten af de huse, som er til leje, i udkanten af Holbæk eller i et parcelhuskvarter.

Her på siden finder du altid en masse spændende lejemål i Holbæk uanset om dit valg af lejebolig er en lejelejlighed, rækkehus eller udlejning af huse. Find din nye lejebolig i Holbæk på Boligninja.dk


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin