Lejeboliger Herning - viser nu ledige lejligheder nær Herning

Søger du en lejlighed i Herning? Skal du bo lige lukt i det pulserende centrum tæt på HerningCentret og de lokale caféer og barer i bylivet langs gågaden? Vil du gerne bosættes lidt længere ude af bycentrum, men stadig med butikker og byliv i cykeldistance? Eller foretrækker du de rolige områder omkring Tjørring eller Snejbjerg?

Så kan du her på siden orientere dig i de forskellige muligheder for leje af lejligheder i Herning. Uanset beliggenheden og prisen har vi noget at byde på, fordi boligerne på siden udlejes af en lang række professionelle udlejere rundtom i landet.

Herunder kan du skabe dig et overblik over ledige lejligheder i Herningområdet, og let navigere din søgning ud fra pris, antal værelser, antal kvadratmeter, og området.

Lejemål fundet: 121

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Herning?

Lige nu har vi 121 ledige lejeboliger i Herning på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Herning?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Herning har husleje fra 0 til 13700.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Herning?

I Herning har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Herning? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Herning, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Herning er med sine næsten 50.000 indbyggere den fjerdestørste by i Region Midtjylland og hovedby i Herning Kommune. Der ligger en del ældre byer, som er vokset sammen med Herning som f.eks. Tjørring, Hammerum og Snejbjerg.

Herning ligger placeret på den Vestjyske hede i flot natur. Der er ingen direkte motorvejsadgang til Herning, men der er gode hovedveje i alle retninger. Herningmotorvejen er dog under opførelse, og forventes at være færdiggjort i 2016.

Herning er bl.a. kendt for Messecenter Herning, hvor flere store events og koncerter jævnligt afholdes. Ved siden af Messecenteret ligger Jyske Bank Boxen, som er en stor multiarena med plads til 15.000 tilskuere.

Flere større danske virksomheder har afdelinger eller hovedsæde i Herning f.eks. undertøjsproducenten JBS, Egetæpper og Danish Crown.

Herning har et rigt kulturliv med Herning kunstmuseum og mange andre seværdigheder som f.eks. Jyllands Park Zoo. Der er også etableret to badesøer i byen. Hernings fodboldhold spiller i Superligaen og har hjemmebane på SAS Arena ved Messecenteret.

I takt med Hernings udvikling er der løbende bygget nye lejeboliger, og der er et godt udbud af lejelejligheder, rækkehuse og familiehuse til leje i Herning. De fleste lejeboliger ligger i byens midte, men du kan også finde lejebolig i udkanten af Herning. En 2 værelses lejlighed i Herning ligger typisk på en husleje mellem 4.000 og 5.000 kr.

Der kommer hele tiden nye lejemål på boligninja.dk så meld dig til vores boligagent, så er du blandt de første, der får besked om nye lejeboliger i Herning.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin