Lejeboliger Frederikssund - viser nu ledige lejligheder nær Frederikssund

Er du også træt af de stigende huspriser i hovedstadsområdet, og ønsker blot en lejlighed der er til at betale? Så tag et kig på vores oversigt og udvalg af lejeboliger placeret i Frederikssund nord for København.

Frederikssund er en oplagt mulighed for dig, der ønsker at være tæt på både by og land. Med S-tog direkte fra Frederikssund Station til Københavns Hovedbanegård, kommer du let til centrum af København, uden at skifte transportmiddel en eneste gang.

I Frederikssund skal du ikke mange kilometer fra den lille bymidte, før du har mulighed for at leje bolig på landet og være på tæt hold med naturen.

Hvad end du søger en familievenlig bolig på landet eller en lille lejlighed nær stationen, er priserne væsentligt billigere end mange andre steder i København.

Lejemål fundet: 17

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Frederikssund?

Lige nu har vi 17 ledige lejeboliger i Frederikssund på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Frederikssund?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Frederikssund har husleje fra 0 til 16648.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Frederikssund?

I Frederikssund har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Frederikssund? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Frederikssund, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Frederikssund kommune ligger under Region Hovedstaden. Du vil derfor med bopæl i Frederikssund altid være tæt på Københavns mange muligheder. Når det er sagt, er der dog også mange muligheder i Frederikssund by og kommune som er attraktive for tilflyttere, uanset om man har planer om at blive boende længe fremover, eller blot ønsker en lejlighed i Frederikssund i en kortere periode.

Byen har med sine mere end 16.000 indbyggere status som købstad, og er kendt for J. F. Willumsen Museum der udstiller værker af netop denne kunstner. Dertil er Frederikssund også kendt for at huse det årlige Vikingespil som er et udendørsteater der drager mangen en gæst.

Med en lejebolig i Frederikssund vil du komme til at bo på øst siden af Roskilde Fjord. Transport til Hornsherred er dog gjort let da der er broforbindelse hertil fra Frederikssund. Byen er ligeledes forbundet med hovedstaden gennem S-togsforbindelser, som giver adgang til jobs eller videregående uddannelser i den nærliggende hovedstad.

Du kan få en bredere forståelse for Frederikssund og dens historie her.

En lejebolig i Frederikssund giver adgang til byens mange muligheder

I Frederikssund er der dog masser af muligheder for ungdomsuddannelser. Der er naturligvis folkeskoler og SFO-tilbud i byen, men der er også mulighed for at tage en gymnasie- eller erhvervsuddannelse uden at efterlade byen. Det gør det attraktivt at leje lejlighed i Frederikssund, ikke bare for barnløse par, men også for familier med børn i alle aldre.

Byens nære beliggenhed sikrer også, at børnene ikke behøver flytte langt hjemmefra, hvis de ønsker videregående uddannelse i Roskilde eller hovedstaden, da der er gode transportmuligheder til begge universiteterne og de øvrige uddannelsessteder som findes der.

Frederikssund har også en ny idrætsby underværks, som vil give muligheder for idrætsaktiviteter i form af eksempelvis fodbold. Der vil også blive adgang til svømmehal. Dertil vil området tilføje skønne grønne omgivelser til byen, og vil give adgang til nye flotte gåture indenfor byens arealer.

Flyt til en lejlighed i Frederikssund og nyd den smukke natur

Flytter du til en lejebolig i Frederikssund, vil du kunne nyde godt af kommunens naturlige grønne områder. Kommunen har et ønske om, at indbyggerne skal være med til at forme byens og kommunens grønne områder. Derfor findes der et råd som skal hjælpe med at få realiseret borgernes og de lokale foreningers ønsker, i forhold til hvordan naturen i området vil komme til at se ud. Projektet som hedder Grøn Plan vil blandt andet arbejde på de smukke områder omkring Græse Ådal, Sillebro Ådal, Haugemølle Engen og Skoleskoven i Skibby.

Der er også en spirende interesse i at hjælpe til som frivillig i dette øjemed. Derfor arbejder Frederikssundkommune på at give byens indbyggere de rette værktøjer til at hjælpe med til disse godgørende handlinger.

Så vælger du at flytte ind i en lejebolig i Frederikssund, vil du kunne se frem til at bosætte dig i en by med gode uddannelsesmuligheder tæt på hovedstaden, uden at bo i storbyens stressede hverdag. Du vil også kunne nyde godt af de smukke naturområder og de spændende seværdigheder i byen.

Besøg eventuelt https://www.frederikssund.dk/, for at blive klogere på byens mange muligheder.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin