Lejeboliger Fredericia - viser nu ledige lejligheder nær Fredericia

Her på Boligninja.dk har du mange forskellige muligheder for at finde en ledig lejlighed til leje i Fredericia. Vores side bliver hele tiden opdateret med nye tilbud og forskellige lejemuligheder. I Fredericia har du mulighed for både at leje større lejligheder der henvender sig til familier og mindre lejligheder til for eksempelvis studerende.

Med en lejlighed i Fredericia vil du komme til at bo i en by, som har et sundt erhvervsliv med gode karrieremuligheder, gode uddannelsesmuligheder, flere lokale foreninger, et væld af forskellige idræts og sportsmuligheder. Herudover vil i komme til at bo i en by med masser flot natur. Ydermere, er Fredericia en by der tiltrækker mange forskellige beboere, og er blandt andet en by der henvender sig godt til familier, og blev kåret som årets børneby i 2012.

Lejemål fundet: 220

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Fredericia?

Lige nu har vi 220 ledige lejeboliger i Fredericia på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Fredericia?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Fredericia har husleje fra 0 til 11450.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Fredericia?

I Fredericia har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Fredericia? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Fredericia, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Søger du lejebolig i Fredericia? Læs mere om dine muligheder og om byen her

Med et indbyggertal på 41.044 kan man med god samvittighed kalde Fredericia en af de større byer i Sydjylland. Byen, der er hovedby i Fredericia kommune er en by, der emmer af historie. Oprindeligt grundlagt som en militærfæstning har byen stadig et af Nordeuropas mest velbevarede voldanlæg. Det smukke anlæg, der omkranser Fredericias centrum, stammer helt tilbage fra 1600-tallet og understreger perfekt byens historie.

Med en beliggenhed lige ved både den gamle og den nye Lillebæltsbro, er Fredericia et naturligt knudepunkt for transport af alle slags. Stort set alle toge, der kører gennem Danmark, stopper på stationen her, hvorfra der også afgår et stort antal busser. Herudover mødes de to store motorvej E45 og E20 ved byen og på den måde forbinder Fredericia Danmark med Europa.

Lej en lejlighed i Kanalbyen med bevaringsværdigt centrum

Som man kender det fra Aarhus Ø og mange af de andre store byer ved vandet, har Fredericia også store planer med det gamle industrikvarter ved havnen. Her grundlægges nemlig en hel ny bydel under navnet Kanalbyen ved Lillebælt. Her vil der opbygges lækre lejligheder med udsigt over Lillebælt samt alt hvad en lille by i byen skal bruge af erhverv, shopping mm.

Ønsker du i stedet at leje en lejlighed i en ældre bydel med historie og sjæl kan Fredericia også byde på det. Selve byens centrum består af op mod 45% bevaringsværdige ejendomme.

Overordnet set byder Fredericia på lejligheder, der kan imødekomme de fleste ønsker. Flytter du til byen for at arbejde – flytter du alene eller er I en hel familie, der er rig mulighed for at finde en lejlighed, der passer til alle behov.

Muligheder med en lejebolig i Fredericia

Fredericia er en eklektisk by med mange muligheder. Der er ikke alene rig mulighed for at finde en lejlighed med præcis den stemning og udsigt du ønsker, der er også rig mulighed for at arbejde i Fredericia. Rigtig mange af de større produktionsvirksomheder har hovedsæder eller afdelinger her, hvor bl.a. havnen byder på en bred vifte af forskellige jobmuligheder indenfor rigtig mange forskellige fag.

Når det kommer til uddannelse, er der ligeledes rig mulighed for at vælge mellem byens folkeskoler samt Fredericia Gymnasium, der tilbyder både STX og HF.

Sidst, men ikke mindst, findes der en lang række kulturelle, historiske og arkitektoniske perler i byen, der gør den ideel at gå på opdagelse i.

Med sin beliggenhed og det, at byen er knudepunkt for transport til alle hjørner af Danmark, gør det også til den ideelle by for dig, der gerne vil have mulighed for at række ud og søge arbejde uafhængigt af geografi. I Fredericia er du ligeså tæt på Århus som København og ligeså tæt på havnen som historien. Men som en del af det industrielt aktive Trekantområde byder byen og resten af området i sig selv på alt fra Michelin restauranter over Carlsberg bryggerier til Den Historiske Miniby samt skov og strand.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin